Information angående denna service

Hej och välkommen till en sida full med översättningsexempel av översatta bruksanvisningar och broschyrer till svenska språket utfört av AGSLA.

Dessa excellenta översättningar till svenska språket ska visa vilka översättningsmöjligheter finns som AGSLA kan bjuda på. Det är högt anspråksfulla speciella översättningar inom sport- och jaktvapenområde.

AGSLA hade äran att utföra på uppdrag av det legendariska företaget „Merkel-Waffen“ från Suhl i Tyskland samt deras generalagent i Sverige „Classic-Vapen AB i Bolleryd“: översättningar av reklambroschyrer, bruksanvisningar samt reservdelförteckningar av jaktvapen från Merkel-Waffen.

 Det ska även framhävas att alla dessa broschyrer, bruksanvisningar och reservdelsförteckningen inkl. sprängskiss har inte bara översatts utan även bearbetats  och anpassats enligt de tyska original när det gäller layouten, illustrationerna/bilderna och allt som finns runt omkring strukturen av dokumenten.

Ett omfattande arbete som visar en gång till möjligheter som AGSLA kan bjuda på

I hela sammanhanget ska det även bjudas här på en kostnadsfri downloadservice för svenska jägare och jakt- eller sportvapenägare som är intresserad av dessa vapen eller är ägare av dem och vill få tag på svenskspråkiga bruksanvisningar av sina vapen samt broschyrer på svenska från vapen som Merkel-Waffen framställer och kan köpas i Sverige bl. a. via Classic-Vapen AB i Bolleryd, t.ex. RX.HELIX, RS8, KR1, Jaeger 10 från Haenel samt B3:an och andra modeller och märken.

Särskilt ska framhävas att med avstånd den svåraste översättningen var den så kallade „stamboken“ från Merkel-Waffen. En historiebok och portfolio som handlar om Merkel-Waffen från Suhl. Innehållet präglas av en tidsresa som företaget Merkel genomgick: från tiden strax före världskrigen fram tills idag; innehållet präglas även av förklaringar och illustrationer om framställning av deras jaktvapen samt utbudet av samtliga jaktvapen som framställdes och framställs fortfarande idag i fabriken samt såldes och sålts  runt om i världen …

En mycket intressant färgbroschyr med fina bilder och texter på sammanlagd 172 sidor i ett exceptionellt långformat i PDF.      

(Utskriven på 172 sidor/PDF 87 sidor)

Ett måste för alla jaktvapenälskare!

Downloads kan hämtas via undermenyn som är kopplad till den här rubriken, du behöver bara köra med muset på den här menyn.

Klick på respektive beteckning under rubriken „DOWNLOADS“, sidan öppnas och respektive download finns då som PDF-fil. Ladda ner det som du behöver eller är interesserad av, öppna pdf-filen och spara den i datorn och/eller skriv ut den. Så har du en fin bruksanvisning, broschyr eller reservdelförteckning för ditt vapen.

(Just nu är bara det tillgängligt som finns där. AGSLA håller på att utöka tillgängliga downloads med mellanrum.)